BCEE Bank Branch in the City Concorde Extension, Bertrange (LUX)

As part of the construction of the City Concorde extension, BCEE moved into new premises in November 2018. The bank's corporate design was consistently implemented and supplemented by new spatial elements.

Distinctive red surfaces, combined with natural wood elements and an objective colouring create an unmistakable signal effect. Seating options integrated into the wall and the clear legibility of the functional zones create an inviting and clear impression.  The effect is supported by various architectural elements and the partly indirect light used.

Office workplaces with daylight and modern ergonomic furniture provide optimum working conditions.

view project


Share on

This website uses cookies to improve your experience and to provide personalized content. If you proceed to navigate our website, you accept our use of cookies. More info


I accept