Extension of the social office in Pétange (L)

The new building of the social welfare office was completed in mid-2015. As initially planned, a one-storey addition onto the roof and a three-storey extension are currently being added to the building. The foundations, the floor slab and the vertical access were already built in reinforced concrete. The structural timber elements for the additional storey and the extension will be delivered and installed at the end of September.

In the future, more space will be available for the social welfare office, and the municipality's technical and human resources services will be located in the building.


Share on

This website uses cookies to improve your experience and to provide personalized content. If you proceed to navigate our website, you accept our use of cookies. More info